Skip to content
Politică

VIDEO Teodorovici a amenințat în direct TVR-ul: O să vedem noi exact ce și cum

Inquam Photos / Octav Ganea

„Dacă și TVR face astfel de lucruri… Facem și pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce și cum!” Afirmațiile au fost făcute în direct la TVR de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, nemulțumit de o știre TVR despre alocații, scrie PaginadeMedia.ro.

 Reproșurile lui Orlando Teodorovici au fost făcute în direct, acum două zile, în rubrica Tema Zilei, de la Telejurnal. ”Dacă și TVR face astfel de lucruri… Știrea cu alocațiile, de exmplu. Cum a fost: a făcut amendament PNL. Și avem intervenția unui membru PNL, dar nicio intervenție…”, a spus Teodorovici, contrazis imediat de moderatorul Radu Andrei Tudor: ”A fost Viorica Dăncilă în deschiderea știrii”.

Orlando Teodorovici a revenit: „Încă o dată – facem și pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce și cum, care este situația, din păcate”

Reporterul Ramona Avramescu, care a redactat știrea, a scris pe Facebook o reacție: „Situatia e asa, domnule ministru: fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai multi decat aveti dvs in Guvern si daca as fi avut macar cate 10 lei pentru fiecare situatie in care un politician mi-a spus: lasa ca o sa vedem noi, stim noi de ce ai scris asa si nu invers, te-a pus tariceanu, basescu, iohannis, dragnea, sri, cia, etc… acum aș fi fost mai bogată decât vedetele TV plătite regește.”

Ieri am scris pentru Telejurnal o stire despre majorarea alocatiilor pentru copii. Banala dupa toate standardele jurnalistice posibile (ca forma si grad de dificultate, vreau sa zic): ce-a zis premierul, ce-a zis initiatorul amendamentului, cum intra in vigoare, ce rol are presedintele, 1 minut si 20 de secunde, clasic, fara floricele, cum am invatat la scoala si cum facem noi la Stiri, la televiziunea publica.Ei, si imediat dupa, a venit domnul ministru Orlando Teodorovici, care nu se pricepe doar la buget, ci si la jurnalism, daca nu stiati, si a zis in direct ca ‘dezinformez’ lumea ‘pe bani publici’. Si ca ‘o sa vedem noi exact ce si cum, care e situatia, ca daca si la TVR…’Situatia e asa, domnule ministru: fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai multi decat aveti dvs in guvern si daca as fi avut macar cate 10 lei pentru fiecare situatie in care un politician mi-a spus: lasa ca o sa vedem noi, stim noi de ce ai scris asa si nu invers, te-a pus tariceanu, basescu, iohannis, dragnea, sri, cia, etc… acum as fi fost mai bogata decat vedetele tv platite regeste. Si poate m-as fi speriat ca, na, atunci as fi avut ce pierde.(La comentarii, linkul cu stirea)

Publicată de Ramona Avramescu pe Miercuri, 20 februarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *