Skip to content
Știri locale Timiș

VIDEO. Timiş: Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unei familii care-i neglija, după ce părinţi au fost decăzuţi din drepturi

Facebook

Două echipaje de jandarmi din Lugoj, judeţul Timiş, au intervenit, joi, pentru a pune în aplicare o sentinţă judecătorească de decădere din drepturile părinteşti a două persoane, soţ şi soţie, care se consideră traci şi care şi-au ţinut copiii în frig, i-au trimis să doarmă în corturi şi nu i-au înscris la şcoală.

Tatăl a devenit agresiv şi s-a baricadat în locuinţă cu copiii, astfel că jandarmii au fost nevoiţi să folosească spray-uri lacrimogene şi să spargă uşa.

Potrivit lugojinfo.ro, reprezentanţi ai DGASPC Timiş însoţiţi de jandarmi s-au deplasat, joi, în localitatea Mâtnicu Mic pentru a ridica în regim de urgenţă doi minori care erau expuşi la primejdii şi neglijaţi de familie.

La vederea echipajelor de jandarmi, bărbatul a devenit agresiv şi s-a baricadat cu copiii în casă. Jandarmii au fost nevoiţi să folosească spray-uri lacrimogene şi să spargă uşa, reuşind să ia copiii.

Cei doi părinţi se consideră traci şi de-a lungul timpului au fost implicaţi în mai multe scandaluri. Şi-au us copiii să doamă afară, în corturi, în frig şi au refuat să-i nscrie la şcoală.

Anul trecut, la sosirea în ţară, nu au recunoscut autorităţile vamale şi au refuzat să prezinte documentele la frontieră. La finalul anului trecut, un băieţel al familiei a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *