Skip to content
Bistrița-Năsăud Știri locale

VIDEO Traian Ogâgău, primarul liberal din Sângeorz Băi care și-a umilit fetiţa, a câștigat un nou mandat și a sărbătorit cu artificii

Facebook/Traian Ogâgău
" "

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat. Acesta a ieșit în fața primăriei, fiind însoțit de copii și de colegii din administrație, și le-a transmis celor strânși în fața instituției că le mulțumește pentru voturi.

Ogâgău a revoltat o țară întreagă după ce a ieșit la iveală modul în care își tratează propria fiică. O primă înregistrare a arătat-o pe fetiță stând în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate. El îi cere să spună de mai multe ori că nu va mai fi obraznică și-și va face toate lecțiile.

" "
" "

Copila repetă plângând tot ce-i cere tatăl. Într-o a doua înregistrare, de data aceasta audio, Ogâgău poate fi auzit cum sparge sticle, trântește obiecte, urlă, înjură și amenință. Pe acest fundal, poate fi auzită o fetiță spunându-i alteia să nu mai plângă, pentru că o să-l enerveze și mai tare.

Întrebat în legătură cu atitudinea lui, Ogâgău a spus că nu e treaba nimănui cum își crește copiii. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar edilul riscă să fie acuzat de rele tratamente aplicate minorului, transmite B1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *