Skip to content
Siguranța cetățeanului

VIDEO Un angajat sub acoperire în contrabanda cu ţigări, pus sub acuzare de DIICOT  

captura

Ionel Cruț, un român infiltrat, sub supravegherea polițiștilor, într-o rețea de contrabandă cu țigări a ajuns să fie pus sub acuzare de DIICOT pentru trafic de țigări, se arată într-o anchetă Recorder.

Problemele lui Cruț au început în momentul în care a ajuns să arate legăturile contrabandiștilor de țigări cu polițiștii de frontieră.

Cruț a fost însărcinat de statul român să se infiltreze printre traficanții de țigări, în calitate de colaborator sub acoperire. S-a infiltrat atât de bine încât nu doar că a adunat informații care au destructurat rețele de contrabandă, dar a început să adune dovezi care duceau către oameni din instituțiile statului. Așa că statul s-a întors împotriva lui și l-a inculpat chiar pentru acțiunile de contrabandă pentru care îl autorizase. A fost deconspirat și s-a văzut nevoit să fugă din țară de teama unor posibile răzbunări.

E greu de înțeles unde se termină structurile mafiote și unde încep instituțiile statului, pentru că se întrepătrund”, este concluzia amară a lui Cruț, plecat din țară după ce a fost pus sub acuzare pentru fapte comise în timp ce era colaborator al procurorilor în dosare de contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *