Skip to content
Dolj Știri locale

VIDEO Un baraj din Dolj s-a rupt, terenurile agricole din zonă au fost inundate. Prefectura a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență

captura video

Un baraj dintr-o localitate din Dolj s-a rupt. Mai multe hectare de teren au fost inundate, iar drumul din zonă este blocat din cauza apei care s-a revărsat. Prefectura a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență.

Este vorba despre un baraj privat, iar apa a inundat terenurile persoanei care deține acest baraj privat. Șoferii nu au mai putut înainta, drumul fiind blocat. Primarul localității a declarat la Digi24 că ultimele lucrări la baraj s-au făcut în 2022, iar la verificări nu a fost semnalată nicio problemă. Era un baraj nou, a adăugat el, potrivit digi24.

Prefectura a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, pentru a se decide ce măsuri să se ia. Există temerea că apa ar putea să ajungă în localitățile apropiate. Totodată, urmează să se stabilească motivul pentru care a cedat barajul. Reprezentanții Administrației Apelor Bazinale Jiu intervin pentru ca apa să nu ajungă în localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *