Skip to content
Societate

VIDEO. Un fost viceprimar, luat la pumni în plină stradă de un fost boxer

Un fost viceprimar din Bacău a fost acostat de un fost boxer, în contextul unui scandal mai vechi. Scena s-a petrecut lângă un restaurant din oraș, informează Ziarul de Bacău.

Fostul boxer Ciprian Ciocan l-a ridicat de la masă pe fostul edil, Laurian Lucaș. Apoi l-a tras de sacou, în timp ce Lucaș părea că vrea să evite o încăierare mai serioasă. Ciocan nu s-a arătat la fel de prietenos și a început ofensiva.

Fostul boxer a început să expedieze pumni către viceprimar, după cum transmite B1.ro. Cel puțin pentru început, majoritatea au fost în aer, în timp ce Lucaș a reușit să eschiveze elegant. Ciocan a trimis mai multe directe și croșee în aer, după care cei doi au ieșit din raza de acțiune a camerei video.

Ciocan nu a venit la luptă singur, potrivit declarațiilor fostului primar. Alți trei bărbați s-au alăturat ofensivei împotriva fostului viceprimar, iar confruntarea s-a lăsat cu scaune aruncate, a mai declarat persoana atacată.

În urma altercației, agresorul a fost reținut 24 de ore la secție, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat la Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă. Ciocan ar urma să fie arestat pentru 30 de zile, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, decizie pe care o va lua Judecătoria Bacău.

Lucaș și Ciocan au amândoi vârsta de 47 de ani. Ambii au făcut box în tinerețe. Lucaș a fost în Legiunea Străină, iar Ciocan a ajuns chiar boxer profesionist. Atât viceprimarul, cât și sportivul retras din activitate au făcut închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *