Skip to content
Internațional

VIDEO Un fotograf a suprins trei pompieri încercând să intre în depozit cu câteva momente înainte de explozia din Beirut

FOTO Captură New York Post

O fotografie sfâşietoare cu pompieri forţând uşa depozitului în care se aflau 2.750 de tone de nitrat de amoniu a fost surprinsă cu câteva momente înainte de deflagraţia masivă în urma căreia 137 de oameni au murit şi mii au fost răniţi.

Imaginea a fost găsită pe telefonul unui fotograf care n-a supravieţuit exploziei ce a devastat o mare parte din oraş şi a lăsat fără locuinţă 300.000 de oameni.

Pompierii care au încercat să intre în depozit s-au aflat printre cei declaraţi dispăruţi, doar unul dintre ei, o tânără de 25 de ani, fiind confirmată moartă. Unii dintre ei n-au mai apucat să-şi pună uniforma.

Alte imagini au surprins un incendiu la acel depozit înainte să se producă explozia a cărei intensitate a fost comparată cu o bombă atomică.

O sursă din cadrul departamentului de pompieri a declarat că iniţial a fost trimisă o unitate de 10 oameni după primele raportări despre izbucnirea unui incendiu.

Cei trei pompieri surprinşi în fotografie au fost primii care au intervenit la faţa locului. În spatele lor se aflau colegii lor. Cu toţii au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *