Skip to content
Cluj Știri locale

VIDEO Un şofer din Cluj s-a săturat de craterele din carosabil şi le-a astupat cu mistria

facebook

Un bărbat dintr-un cartier perfieric din Cluj a luat decizia să facă de unul singur ceea ce autorităţile nu vor să facă. A luat o mistrie şi a început să astupe craterele care le fac viaţă grea şoferilor şi care cresc de la an la an, fără ca cineva să ia măsuri.

Exasperat de faptul că nimeni nu s-a gândit în ultimii ani să repare şoseaua deplorabilă care îi strică maşina, un clujean a decis să facă el munca autorităţilor. Zis şi făcut: omul şi-a luat mistria şi a trecut la fapte. A fost filmat de un alt şofer în timp ce încerca să astupe gropile care obligă maşinile să facă un adevărat slalom pe drumul vechi dinainte de 1989, scrie adevarul.ro.

S-a întâmplat pe strada Lombului, în al doilea cel mai dezvoltat oraş din România, Clujul, unde multe dintre străzille de la periferie arată jalnic. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook „Dambul Rotund – Cartier Cluj – Napoca”. Bărbatul exasperat de apatia autorităţilor a început de unul singur să astupe câteva gropi pe strada mărginaşă.

Sătul de gropile imposibil de ocolit de pe strada Lombului, omul a luat mistria şi a început lucrul. Starea drumului este deplorabilă de mulţi ani. Indicatoare şi marcaje rutiere nu există. Craterele din drumul de beton facut din vremea lui Ceauşescu se adâncesc în fiecare an.

Poliţia locală a trecut prin zonă, dar fără interes în autosesizarea acestor de probleme deoarece gropilor nu li se pot pretinde impozite“, se scrie în postare.

Oamenii care locuiesc pe strada Lombului sunt nemulţumiţi de apatia autorităţilor şi spun că drumul de acces de la marginea oraşului nu a fost niciodată reparat în ultimii 30 de ani. Primăria Cluj a desfăşurat unele lucrări în zonă, însă nu pe segmentul de şosea cu probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *