Skip to content
București Știri locale

VIDEO. Un tramvai spulberă mai multe maşini într-o intersecţie din Capitală

Facebook

Un tramvai a lovit în plin trei mașini, într-o intersecție din București, după ce a trecut în viteză prin stația de lângă, fără să oprească. Accidentul a fost surprins de camera de bord a vehicului.

Filmarea arată că tramvaiul nu încetinește deloc deși mașinile erau vizibile de la mare distanță. Accidentul a avut loc în zona Bulevardului Timișoara, la intersecția cu Valea Oltului. Neobișnuit este că tramvaiul nu oprește nici în stație, ceea ce ridică posibilitatea unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare.

 

Din fericire, pasagerii din mașinile izbite de tramvai nu au fost răniți. „La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, conducătorul unui tramvai, în vârstă de 46 de ani, care se deplasa pe Bd. Timișoara, la intersecție cu Str. Valea Oltului a intrat în coliziune cu 3 autovehicule, evenimentul rutier fiind soldat exclusiv cu pagube materiale. Ulterior, persoanele implicate s-au prezentat la sediul Biroului Accidente Ușoare, în vederea întocmirii documentelor de constatare, ocazie cu care conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier, în vederea aplicării măsurilor legale”, transmite brigada Rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *