Skip to content
Politică

VIDEO Unul dintre influenții lideri ai comunității Evanghelice din Timișoara, pe listele PSD pentru Camera Deputaților

Facebook/Adrian Cionca

Adrian Cionca, om de afaceri timișorean și predicator al Bisericii Evanghelice Lumina, este propunerea PSD Timiș pentru Camera Deputaților.

„Astăzi, visul meu de a fi în slujba românilor a devenit mai aproape de realitate.

Iubesc mult România, iar atunci când mi s-a oferit oportunitatea de a face parte dintr-o echipă de bănățeni profesioniști, intelectuali și integri, am acceptat cu bucuria și speranța unui tânăr care crede într-o Românie în care vrei să investești, iar nu să pleci.

Atunci când am început afacerile, mulți m-au crezut naiv, însă acum, la doar 31 de ani, Dumnezeu m-a ajutat sa îmi împlinesc o mare parte din visele mele. Știu că acesta este doar începutul, sunt hotărât să depun efortul necesar și dispus a face sacrificiile pentru acest nou nivel.

Timișul merită să fie reprezentat în Parlamentul României cu hotărâre și responsabilitate.

M-am consacrat în afaceri prin abilitatea de a înțelege și împlini nevoile celorlalți și îmi doresc să fac același lucru și în politică, mai ales pentru bănățenii mei.

Mă bazez pe susținerea voastră!”, a scris Adrian Cionca pe pagina sa de Facebook.

Adrian Cionca este un influent om de afaceri din Timișoara, cu investiții în zona imobiliarelor. El este, de asemenea, liderul comunității evanghelice din oraș, fiind și predicator al Bisericii Lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *