Skip to content
Arad Știri locale

VIDEO UPDATE Arad: Incendiul care a cuprins un supermarket a fost stins, după trei ore

Captură Foto

Incendiul care a cuprins marţi un supermarket din municipiul Arad a fost stins de către pompieri după trei ore şi cauzele producerii sunt în curs de cercetare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, marţi seară, că aproximativ 40 de pompieri au intervenit şi flăcările au fost limitate înainte să se extindă la case care se află foarte aproape de clădirea magazinului.

„A fost o intervenţie dificilă mai ales pentru că nu existau hidranţi în zonă. Totuşi, s-a reuşit evitarea extinderii la locuinţe, deşi pericolul părea iminent. Nicio persoană nu a fost rănită, toate cele care se aflau în magazin s-au autoevacuat la timp„, a spus Pleşca.

El a precizat că interiorul supermarketului a fost distrus de flăcări şi tavanul s-a prăbuşit, cu tot cu mărfurile care erau depozitate în pod.

Cauzele izbucnirii incendiului sunt în cercetare.

Cartierul Gai, unde este situat magazinul, a fost acoperit de un nor dens de fum, care se putea observa de la câţiva kilometri distanţă.

ORA 18.23

Incendiu puternic la un supermarket din municipiu; nu există răniţi

Un supermarket din municipiul Arad a luat foc, marţi seara, iar mai multe echipaje intervin pentru lichidarea flăcărilor, însă operaţiunea este îngreunată de lipsa hidranţilor.

Magazinul este situat în cartierul Gai şi imediat ce flăcările au fost sesizate, angajaţii şi clienţii s-au autoevacuat, astfel că nu există răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că „magazinul arde generalizat”, dar în zonă lipsesc hidranţii, iar asta îngreunează intervenţia.

Pompierii Detaşamentului Arad au solicitat sprijin de la Garda nr. 1 Chişineu-Criş, Garda nr. 2 Ineu şi de la pompierii voluntari din Pecica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *