Skip to content
Externe

VIDEO UPDATE Atac armat la metroul din New York: 16 persoane au fost rănite. Incidentul nu va fi anchetat ca act de terorism

Atac armat la metroul din New York FOTO: Twitter

UPDATE 21.25

Tirurile de marţi dimineaţa de la metroul din New York, soldate cu 16 răniţi, nu fac pentru moment obiectul unei „anchete pentru act terorist”, a declarat şefa poliţiei din metropolă, Keechant Sewell, transmit Reuters şi AFP.

Incidentul „nu face obiectul unei anchete pentru act de terorism, în această etapă. Putem spune la fel de bine că este vorba de un act de violenţă, nu avem persoane cu răni care să le pună viaţa în pericol”, a spus Sewell într-o conferinţă de presă în Brooklyn, chiar deasupra staţiei de metrou unde au avut loc tirurile. Aceasta a afirmat că în incident au fost împuşcate zece persoane, fără a preciza cum au fost rănite celelalte şase.

UPDATE 18.30

În incidentul de marţi de la metroul din New York a fost implicat un bărbat care purta o mască de gaze şi o vestă portocalie de şantier şi care a lansat proiectile fumigene într-unul din vagoane, după care a deschis focul asupra pasagerilor, au declarat surse ale poliţiei citate de New York Daily News, potrivit Agerpres.

UPDATE 17:03

13 persoane au fost transportate la spitale din zonă, după împușcăturile de la o stație de metrou din Brooklyn, a declarat Departamentul de Pompieri din New York pentru CNN.

———————

Mai multe persoane au fost împușcate într-o stație de metrou din New York, a anunțat departamentul de pompieri al orașului, citat de Sky News.

Incidentul a avut loc la stația Sunset Park, în Brooklyn. Potrivit primelor informații, ar exista și dispozitive explozive nedetonate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *