Skip to content
Politică

VIDEO Vicepreședinte PSD: Situația în România a devenit dramatică. Este timpul să scoatem pandemia din zona politică

PSnews.ro

Vicepreședintele PSD Victor Negrescu transmite, miercuri, după cele aproape 3.000 de noi de cazuri de coronavirus din ultimele 24 de ore, că este timpul ca pandemia să fie scoasă din zona politică.

Situația în România a devenit, din păcate, dramatică. Numărul de noi îmbolnăviri de COVID-19 a ajuns la aproape 3000 de persoane pe zi. Secțiile de terapie intensivă au devenit neîncăpătoare.

Sute de școli s-au închis. În urmă cu câteva luni am redactat Cartea Neagră a guvernării în care arătam greșelile comise în timpul pandemiei și prezentam în detaliu soluții. Atunci, dreapta unită ne spunea că știe ce are de facut. Au relaxat toate măsurile pentru că se pregăteau de alegeri. Au privilegiat interesele politice în detrimentul siguranței și sănătății românilor. Ei, nu altcineva”, a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook.

Cu toate astea, fac un apel ca cei care decid să se trezească. Este timpul să scoatem pandemia din zona politică. Să tratăm lucrurile cu responsabilitate. A purta masca, a păstra distanța fizică, a respecta recomandările medicale, nu ține de politică.

Nu avem nevoie de lecții moralizatoare din partea actualilor guvernanți. Ne trebuie acțiune. Ne trebuie soluții. Este timpul să avem o altă abordare. O abordare serioasă, o strategie coerentă, transparență în deciziile luate și mai ales să le explicăm cetățenilor că este nevoie de un efort comun, nu să îi bombardăm cu reclame inutile și bani pierduți. Am încredere în români. Împreună, putem trece cu bine peste aceste momente dificile. Multă sănătate, tuturor!”, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *