Skip to content
Politică

VIDEO. Violeta Alexandru, ripostă la atacurile din tabăra Cîţu: Cine, Ludovic Orban este bătăușul? Dacă noi nu respectăm între noi, cine să ne respectă?

Inquam Photos/Octav Ganea

În discursul susţinut la alegerile pentru şefia PNL Sibiu, Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, a acuzat  faptul că nu mai există spirit de echipă în partid. Ea nu a ezitat să îi pună la punct pe liberalii care l-au atacat pe Ludovic Orban și a punctat că nici partenerii de guvernare și nici cetățenii nu îi vor respecta pe cei din PNL dacă nici ei între ei nu se respectă.

Mi-a fost rușine să fiu altfel decât sunt eu în viața de zi cu zi. Sunt fundamental un om de echipă. Acest lucru nu îl simt în acest moment în PNL. Nu înseamnă că îmi critic partidul, înseamnă că îmi pasă, ci că sunt exigentă.

Cred în spiritul de echipă, dar cred în corectitudine, înainte de orice. Este vorba despre onoare și respect. Când președintelui PNL i se spune că ”i s-a umflat capul”, nu e frumos nici între colegi, darămite președintelui, când i se spune ”bătăușul”, ”gașca bătăușă de la Timișoara”… Cine, Ludovic Orban este bătăușul? Dacă noi nu respectăm între noi, cine să ne respectă? Nu ne respectă nici cetățenii, nici partenerii noștri de guvernare”, a spus Violeta Alexandru.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu de vineri au ajuns 350 de delegaţi din judeţ. Sunt prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Energiei, Virgil Popescu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *