VIDEO Virgil Guran: Marcel Ciolacu încearcă să-și impună gândirea, indiferent de condiții

sursa: captură de ecran

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat recent că, în cazul în care ar câștiga alegerile prezidențiale, l-ar propune pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. În cadrul acestui context, Virgil Guran a declarat în emisiunea Puterea Știrilor că partidul său nu își dorește să continue colaborarea cu PSD și nu crede că Nicolae Ciucă și-ar putea dori un premier cum este Ciolacu.

„E normal să-l își dorească pe Nicolae Ciucă premier pentru că a fost un premier bun și a fost un premier care a știut să colaboreze cu cei care au fost asociați cu noi în coaliție. Orice hotărâre pe care a luat-o Nicolae Ciucă a discutat-o așa cum este normal, s-a negociat, s-a ajuns la o concluzia cea mai bună pentru țară și atunci e normal să-și dorească un premier ca Nicolae Ciucă. În schimb, nu cred că Nicolae Ciucă și-ar putea dori un premier cum este Ciolacu pentru că vedeți foarte bine că discută cu noi de parcă ar fi ei acționari majoritari, parcă ar fi un fel de SRL”, a declarat Virgil Guran.

Guran a exprimat îndoieli cu privire la capacitatea lui Marcel Ciolacu de a conduce, descriind stilul acestuia ca fiind unul impunător.

„Marcel Ciolacu nu este un om împăciuitor, este un om care încearcă să-și impună felul de a fi și gândirea lui indiferent de condiții.
Știu că oamenii spun că de ce este nevoie neapărat să fiți voi la guvernare? Păi cine să fie la guvernare? Îi aducem pe americani să guverneze? Oamenii au votat o majoritate formată din PSD și pentru că nu ne-am înțeles cu USR-ul am făcut această coaliție pentru stabilitate, așa va fi și după. Dacă oamenii decid că se poate crea o majoritate într-un anumit fel, noi trebuie să respectăm votul cetățenilor pentru că ei sunt suverani în privința votului, așa că vom vedea ce se întâmplă. Noi sperăm să avem cât mai multe voturi și să se poată face o coaliție de dreapta.

Țările normale au următorul principiu. Dacă vine stânga la putere și greșește, este dată la o parte și conduce dreapta. Dacă se întâmplă invers, se inversează guvernarea. La noi, din păcate, pe dreapta există tot felul de fracturi și atunci trebuie să faci o coaliție din trei-patru partide care la un moment dat nu se mai înțeleg. Așa că eu sper ca oamenii să voteze Partidul Național Liberal în mare măsură și să putem forma noi o coaliție de dreapta”, a spus senatorul PNL.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: