VIDEO Virgil Guran: Ne dorim să avem un premier de la un partid de dreapta

sursa: captură de ecran

Într-o recentă discuție în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, senatorul PNL Virgil Guran a clarificat poziția partidului în privința posibilei rotative guvernamentale. El a explicat că în cazul în care PNL ar câștiga președinția, ar putea exista un premier din partea PSD, dar subliniind că, ideal, ar dori să formeze o coaliție de dreapta.

„E posibil să aibă loc rotativa guvernamentală dar asta nu înseamnă că va fi Nicolae Ciucă premier, că n-are cum să fie premier pentru că va fi președintele României. Deci nu poate să fie și una și alta.

Deci nu putem să spunem că neapărat va fi Marcel Ciolacu premier. Putem să spunem că e posibil să fie de la PSD un premier în momentul în care noi am câștiga președinția României, ceea ce cred că se va întâmpla.

Sperăm să avem o treaptă atât de puternică încât să putem să facem o coaliție de dreapta și atunci va fi un premier de la un partid de dreapta. Dacă nu există altă soluție trebuie să faci o guvernare în România și atunci într-adevăr poate să fie de la PSD.
Ținând cont că este exclus să facem o guvernare cu AUR, este foarte greu să se realizeze o guvernare de dreapta, este adevărat, dar nu este imposibil. Dacă își doresc o guvernare de dreapta, vor vota masiv PNL-ul și celelalte partide care pot să fie pe partea dreaptă”, a declarat Virgil Guran.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: