VIDEO Virgil Guran: Nu ne dorim să continuăm cu PSD. Vrem o guvernare de dreapta

sursa: captură de ecran

Senatorul PNL Virgil Guran a declarat în cadrul emisiunii Puterea Știrilor că partidul său nu își dorește continuarea coaliției cu PSD după alegeri, dar a subliniat necesitatea de a asigura stabilitatea guvernării. Senatorul declară că, în cazul în care cetățenii nu votează o majoritate de dreapta, PNL ar putea fi nevoit să reevalueze colaborarea cu PSD.

„Noi nu ne dorim să continuăm cu ei. Eu am votat împotriva acestei coaliții dar uneori faci lucrurile nu neapărat așa cum îți dorești și așa cum trebuie. Noi am avut o coaliție cu ei pentru că nu avea cine să guverneze țara. Eventual duceam țara în alegeri anticipate, în scandaluri, în minuni de genul ăsta, cum s-ar întâmpla și acuma dacă noi am rupe coaliția, Trebuie să ducem mandatul la capăt. Este posibil să se continue cu PSD-ul, pentru că dacă cetățenii României nu votează dreapta în majoritate, atunci țara va trebui să fie guvernată.

În situația în care suntem cu război în granița noastră, cu ce se întâmplă în Israel, Iran ș.a.m.d. cu ce se întâmplă din punct de vedere economic, secetă și alte lucruri de genul acesta în România n-avem nevoie de instabilitate să începem să spunem că nu se creează o guvernare. Noi avem nevoie de liniște. În esență, dacă nu reușim ceea ce ne dorim, să avem dreapta cu 51% atunci va trebui să regândim și să vedem ce avem de făcut și este posibil să se întâmple tot cu PSD-ul”, a declarat Virgil Guran.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: