Skip to content
Politică

VIDEO Vlad Voiculescu sfidează din nou regulile anti-Covid. A doua oară fără mască într-o instituţie publică

captura video
" "

Vlad Voiculescu a recidivat! Ministrul Sănătății a apărut, din nou, în public, fără mască, în timp ce participa la Reuniunea Informală a Miniștrilor de Sănătate din Uniunea Europeană. Vlad Voiculescu a și întârziat la conferință, iar când a luat cuvântul a vorbit pe lângă subiect. Social-democrații îl acuză că ”ne-a făcut de râs la nivel european!”.

" "
" "

Ministrul Sănătății a încălcat din nou legea și nu a purtat masca, deși se afla într-o instituție publică. Vlad Voiculescu era chiar în sediul ministerului pe care îl conduce și lua parte online la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene, scrie antena3.ro.

Voiculescu a apărut fără mască, deși lângă el se afla o colegă care purta mască. Mai mult decât atât, Vlad Voiculescu a ajuns târziu la ședință și l-a pus într-o situație jenantă pe moderatorul conferinței. Gazda întâlnirii a încercat în repetate rânduri să-i dea cuvântul ministrului român, însă Voiculescu nu apărea în cadru.

Colega ministrului a încercat să îl apere și a dat vina pe probleme tehnice, deși se vede clar în imagini că ministrul nu era lângă ea.

Am avut niște probleme tehnice, ministrul vine într-un minut. Scuze pentru această intervenție!”

Într-un final, Vlad Voiculescu și-a făcut apariția, însă a ratat tema discuției. A vorbit despre pandemie, însă, cât timp a fost absent, tema de discuție a fost schimbată, iar participanții ar fi trebuit să vorbească despre planul european privind combaterea cancerului.

România a suspendat vaccinarea doar cu un singur lot, cu două loturi, îmi cer scuze, din vaccinul AstraZeneca”.

Social democrații l-au taxat dur pe Voiculescu într-o postare pe pagina de Facebook, unde îl acuză că ne-a făcut de râs la nivel european pentru că a invocat probleme tehnice deși nu urmărea, de fapt, ședința.

Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor”, au scris aceștia pe Facebook.

Surprins fără mască de două ori într-o săptămână

Nu este pentru prima dată când Vlad Voiculescu este surprins fără mască. În urmă cu doar patru zile, ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască, în public, pe holurile Parlamentului.

Atunci, după ce imaginile au devenit publice, ministrul Sănătății a cerut să fie amendat.

Am luat legătura și m-am cerut amendat, voi contribui la bugetul statului. Și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție!”, spunea acesta.

Până acum, însă, Voiculescu nu a anunțat să fi primit vreo sancțiune.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *