VIDEO Imagini uluitoare cu Diana Șoșoacă. Vrăjitorii cu găina neagră în campanie electorală

Sursa foto: youtube

 

Senatoarea Diana Șoșoacă a postat un clip în care s-a filmat în timp ce chinuie o găină neagră, împreună cu Amalia Bellantoni. Aceasta din urmă este candidatul partidului la Consiliul Județean Călărași.

Senatoarea SOS apare într-un nou videoclip de campanie electorală împreună cu Amalia Bellantoni, candidata la Consiliul Județean Călărași. Amalia Bellantoni și-a lansat oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Călărași, având-o alături de Diana Șoșoacă.

Ea candidează din partea partidului SOS România, așa că de la eveniment nu a lipsit președinta partidului, senatoarea Diana Șoșoacă. Cele două s-au plimbat pe străzi, ca să vadă călărășenii amazoanele SOS, după care s-au oprit în fața sediului Consiliului Județean Călărași. Aici au făcut un fel de ritual voodoo care a implicat și o găină neagră.

Diana Șoșoacă și Amalia Bellantoni au lansat candidatura cu strigături, în Parcul Dumbravă din Călărași. Amalia Bellantoni candidează la alegerile din 9 iunie pentru CJ Călărași.

„Nu vă fie frică! Iliuță pică! Nu vă fie frică! SOS se ridică!”, au strigat cele două amazoane SOS în fața localnicilor strânși în parc.

Ulterior, Șoșoacă și susținătorii au mărșăluit spre Consiliul Județean Călărași, pe ritmurile melodiei „Vine Șoșoaca”. Aici a avut loc și ritualul cu găina neagră.

Șoșoacă l-a descris pe Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași,  drept un „păcătos“ și un „pișăcios”. Aceasta în timp ce îi trecea găina neagră, folosită în ritual Amaliei Bellantoni

„Așa cum e găina zăpăcită deasupra gropii, așa să-i fie și sufletul lui zăpăcit de-a lungul anilor și să plece de aici. Ptiu, ptiu, ptiu! Așa se scot dracii din ăia care mai rămân pe pământ după ce mor.

Duceți-vă în orice sat să vedeți că e o chestie care se face inclusiv de preot. Cică dispare sufletul, că îi dai găina. Dar trebuie să fie găina neagră!“, spune Diana Șoșoacă în filmare.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: