Skip to content
Știri locale Vrancea

VIDEO Vrancea: Primarul Focşaniului, către viceprimarul Ana Maria Dimitriu. „Stai în birou cu doi hăndrălăi. Pentru ce iei salariul?”

captura video

Cearta a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local Focşani, acolo unde primarul a chemat Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, potrivit adevarul.

Orice întâlnire în spaţiul public între primarul PSD Cristi Misăilă şi viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu se transformă într-un câmp de război pe care în loc de arme sunt folosite vorbe grele. S-a întâmplat şi vineri, în cadrul şedinţei Consiliului Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, convocată de primarul Cristi Misăilă pentru a-i pune din nou la zid pe aleşii locali PNL-USR-PLUS care au tăiat bani din bugetul alocat sportului.

În sală s-au aflat şi câţiva dintre consilierii locali PNL care fac parte din Consiliul Director al CSM Focşani 2007, dar şi viceprimarul Ana Maria Dimitriu, spre nemulţumirea primarului, care a avut din nou accente de furie.

Edilul nu s-a putut abţine şi i-a aruncat din nou cuvinte necuviincioase viceprimarului, în faţa celor prezenţi, iar la un moment dat Misăilă a atacat-o la salariu pe liberală pentru că a îndrăznit să ceară informaţii despre situaţia financiară a clubului sportiv din subordinea municipalităţii. „În momentul în care veţi justifica în faţa focşănenilor de ce luaţi salariul de viceprimar atâta timp cât nu aveţi nicio atribuţie, pentru că aţi dat dovadă că sunteţi incapabilă de a face administraţie… Pentru ce iei salariul, doamna viceprimar? Când o să dea ea explicaţii, o să dăm şi noi explicaţii. Ce face în afară de scandal şi panaramă? Stă în birou cu doi hăndrălăi, altceva nu face”, a spus în auzul tuturor primarul Misăilă, continuând şi la adresa hăndrălăilor viceprimarului „Nu v-ar fi ruşine. Ştiu soţiile dumneavoastră ce faceţi, sau sunteţi liberi de contract”.

Şicanările între cei doi au continuat pe tot parcursul şedinţei, care nu a avut nici un rezultat, primarul interzicându-i viceprimarului să vorbească la microfonul pe care de data aceasta l-a avut în posesia sa. „Dacă tot vă place să vă jucaţi la buton, şi mie îmi place să mă joc la buton. Asta e, ce să facem, ne jucăm la butoane”, a mai spus Misăilă cu satisfacţia unui copil care parcă ar fi primit în dar o jucărie.

1 comentariu la “VIDEO Vrancea: Primarul Focşaniului, către viceprimarul Ana Maria Dimitriu. „Stai în birou cu doi hăndrălăi. Pentru ce iei salariul?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *