Skip to content
Politică

VIDEO Zgonea o comite din nou. Omul lui Liviu Dragnea se vede invincibil

Zgonea o comite din nou. Omul lui Liviu Dragnea se vede invincibil

Dupa „colegul meu, Mihai Viteazul”, Valeriu Zgonea revine cu noi declaratii surprinzătoare.

Un discurs sustinut la inceputul lunii octombrie la Botosani de vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea a devenit viral pe retelele sociale. In inregistrarea citată de un cotidian local din Botoșani, seful Camerei Deputatilor reuseste in doar cateva minute sa isi asigure ascultatorii ca are mereu dreptate, sa le explice „efectul Real Madrid” si sa ii informeze ca are „un sentiment de fatigue” care il sperie.

„Eu n-am ce sa va spun, v-am ascultat, sunteti priceputi. Sa stiti ca am intotdeauna dreptate, dupa 25 de ani de partid sa stiti ca am. Chiar daca unora nu le place, sa stiti ca am”, a declarat președintele Camerei Deputaților.

Dupa care Valeriu Zgonea explica de ce este speriat: de sentimentul de „fatigue”:

„Tot ii placea lui Andrei limba engleza, am un sentiment de fatigue, stiti ce inseamna? De oboseala…

Noi, in Oltenia, ii spunem efectul Real Madrid. L-am vazut la organizatie, sa stiti. Sunteti organizatia aia care isi face poze selfie si spune: me my self i am the best. Numai eu. Am un sentiment de fatigue si ma sperie, un sentiment ca numai noi suntem buni si ma sperie, un sentiment ca numai noi stim ce e bine si ma sperie. Asta e parerea mea si daca va supara imi cer scuze”, a spus Valeriu Zgonea, potrivit hotnews.ro.

 

Sursa: Youtube

Nu este pentru prima oara cand Valeriu Zgonea ajunge in atentia presei cu declaratii nefericite.

In 2013, acesta a fost nevoit sa isi ceara scuze dupa ce a afirmat ca Mihai Viteazul este „colegul” lui, intr-o declaratie in care facea din nou referire la fotbal.

„Eu sunt din orasul lui Mihai Viteazul. Daca ei vor sa ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum cateva sute de ani sa cucereasca niste drepturi impotriva ungurilor, pe mine nu ma deranjeaza. Eu nu privesc cu atata ura aceasta chestiune, sunt colegi de-ai mei care arboreaza steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu vad care e problema”, spunea Zgonea, intrebat de jurnalisti daca il deranjeaza arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *