Skip to content
Politică

VIDEO Ziua și circul: conferința lui Nicușor Dan, bruiată de mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant

Inquam Photos / Octav Ganea

Un nou eveniment public cu scandal pentru Nicușor Dan, candidatul USR-PNL la Primăria Capitalei. Joi dimineață, în timp ce susținea o conferință de presă în sectorul 5, Nicușor Dan a fost bruiat de mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5, care făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi momentul.

Mai mult, la un moment dat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe jurnaliștii prezenți.

„E o tulburare a liniştii publice, cu concursul poiţiei locale a Sectorului. L-am întrebat de ce nu asigură ordinea publică. Poliţistul nu a dat niciun răspuns. E filonul comunist din PSD. PSD nu acceptă un punct de vedere diferit. Voi face o plângere împotriva primarului Sectorului 5”, a spus Nicușor Dan.

 

Conferință de presă

Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020

 

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

Facem precizarea că este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a făcut scandal și nu l-a lăsat să vorbească.

 

2 comentarii la “VIDEO Ziua și circul: conferința lui Nicușor Dan, bruiată de mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant

  1. Asa e la tigani.. nu stiu dece se asteapta mai mult de la pesedisti?!?!? Si la urma urmei ,daca castiga din nou firea , nu e o tragedie.. e vointa bucurestenilor . Inseamna ca ei sunt multumiti cu felul in care este condus si arata bucurestiul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *