Skip to content
București

Viitorul ministru al Culturii NU s-a ținut de cuvânt: doi mari actori încă sunt batjocoriți EXCLUSIV FOTO

revistatango.ro

Redacția PSnews.ro vă arată mai jos felul în care viitorul ministru al Culturii din guvernul Viorica Dăncilă NU s-a ținut de cuvânt: doi mari actori ai României încă sunt batjocoriți.

Se întâmplă chiar în centrul Bucureștilor, la doi pași de la Piața Unirii. După cum puteți citi în linkul de mai jos, tot noi, cei de la PSnews.ro, am surprins în luna august a anului trecut imagini de la monumentul în formă de gong din fața magazinului Cocor (dedicat unor figuri grele ale teatrului și filmului românesc), unde numele a doi actori fuseseră scrise greșit: „Gheorghe Tinică” în loc de „Gheorghe Dinică” și „Victor Rebenciuc” în loc de „Victor Rebengiuc”. Am luat în acel moment legătura cu actorul George Ivașcu (directorul Teatrului Metropolis, instituție care ridicase monumentul în parteneriat cu magazinul Cocor), iar oficialul și-a prezentat scuzele și a dat de înțeles că situația urma să fie remediată în toamna lui 2017.

VEDEȚI ȘI: Bătaie de joc la adresa unor mari actori. Directorul Teatrului Metropolis se-ncurcă-n scuze EXCLUSIV

Între timp, același George Ivașcu (propus ministru al Culturii din partea PSD București – organizație condusă de către Gabriela Firea) și-a uitat cuvântul. Nu de alta, dar imaginile surprinse vineri seară de către PSnews.ro arată exact aceeași situație din august 2017.

În încheiere, vă mai spunem doar că ministerul pe care îl va conduce Ivașcu are pentru 2018 un buget de 1,1 miliarde de lei, în creștere cu 50,4% față de anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *