Skip to content
Politică

Viktor Orban, la Băile Tuşnad: Imperiul Soros pune în pericol siguranţa Europei

blogs.ft.com

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sâmbătă, 22 iulie, la Universitatea de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tuşnad că „imperiul Soros” lezează interesele maghiarilor şi pune în pericol nu numai siguranţa naţională a Ungariei, ci şi a Europei, potrivit Hotnews.

Viktor Orban a declarat că „există un plan al lui Soros”, care deja a început să recruteze voluntari pentru a-l implementa, plan ce vizează aducerea în Europa a 1.000.000 de emigranţi din lumea musulmană şi repartizarea acestora între ţările membre ale Uniunii Europene, conform sursei citate.

În opinia sa, pentru ca acest plan să nu fie implementat e nevoie ca „Uniunea Europeană să-şi recâştige suveranitatea” şi toate instituţiile europene să-şi regăsească locul în conformitate cu tratatul de bază.

„Nu putem stăvili acest proces decât dacă Uniunea Europeana îşi recâştigă suveranitatea, iar fiecare stat membru îşi recapătă capacitatea de apărare a propriilor graniţe. Atunci putem pune capăt fenomenului imigraţionist şi toti cei care au intrat ilegal să fie relocaţi. Poate că sună foarte strict şi sever, dar eu cred că problema nu poate fi rezolvată altfel”, a afirmat premierul Ungariei, potrivit traducerii oficiale asigurate de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *