Viktor Orban vine în România. Premierul ungar va ține un discurs la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad

Sursa foto- x

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va fi prezent, sâmbătă, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, unde va ţine tradiţionalul discurs pornind de la tema centrală a evenimentului „Pe drumul drept”, potrivit Agerpres. Numărul invitaţilor români incluşi în program este redus.

Aproximativ o mie de invitaţi sunt așteptați să participa la cele 500 de programe ale ediţiei cu numărul 33 a Universităţii de Vară „Tusvanyos”, de la Băile Tuşnad.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, în prezenţa preşedintelui Comisiei de politică externă a Parlamentului Ungariei, Németh Zsolt, şi a lui Potápi Árpád János, secretar de stat pentru politica naţională de pe lângă Cancelaria premierului Ungariei, aceştia fiind invitaţi obişnuiţi ai evenimentului.

Prima temă de dezbatere se intitulează „Război şi pace – În pragul unei noi ere în politica externă şi de securitate”, la care, potrivit programului făcut public de organizatori, vor participa Németh Zsolt, dar şi liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, sau fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: