Skip to content
Politică

Vila de la Snagov, mărul discordiei între premier și președinte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că premierul Victor Ponta ar vrea să dea vila RA-APPS din Snagov, renovată, europarlamentarilor Cătălin Ivan şi Daciana Sârbu pentru sediul unei fundaţii, el precizând că nu a cerut o vilă anume, ci o locuinţă de serviciu şi birou, aşa cum prevede legea.

Premierul îi răspunde ironic lui Băsescu.

”Cătălin Ivan și Daciana nu au nicio fundație. Nu îi dau casa lui Băsescu, dar îi dau vila fundației lui Băsescu și Udrea: Romeo și Julieta că au o relație tragică”, a spus Ponta ironic.

Premierul a afirmat că vila de la Snagov este de vânzare, iar Băsescu dacă o dorește o poate achiziționa.

”Această casă este pe lista de vânzare. Dacă vine cineva și vrea să o cumpere, chiar și Băsescu, o poate cumpăra. Dacă nu găsim niciun cumpărător atunci cu siguranță o vom da pentru o fundație. Domnul președinte își dorea casa. Probabil va sta în Mihăileanu. Domnul Băsescu și-a dat singur casa când era primar. Eu stau într-un bloc de 400 de apartamente, dar nu mi-a spus SPP că îi deranjez pe ceilalți locatari”, a spus Ponta la DCnews.

2 comentarii la “Vila de la Snagov, mărul discordiei între premier și președinte

  1. dao dreacu de casa la cat s-a furat asta ne intereseaza pe noi?…cautati motive de cearta ca sa ajungeti pe la tv si in ziare patetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *