Skip to content
Politică

Vin vremuri grele pentru România? Europarlamentarul Cristian Bușoi: Curând va trebui sa alegem între Guvernul PSD și UE EXCLUSIV

inquam photos

Europarlamentarul liberal Cristian Bușoi, președintele PNL București, joi, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a dezvăluit implicațiile dure pe care ar putea să le aibă asupra României gestul sfidător al social-democraților la adresa Uniunii Europene.

Concret: liberalul atrage atenția că nu România este criticata în UE, ci guvernanții țării noastre, iar la nivelul instituțiilor UE, se înțelege diferența între un Guvern rău și un popor bun.

”Tot mai mult și mai des trebuie sa alegem ca români, și asta nu este o metaforă, între ce avem de câștigat in UE și ce avem de câștigat cu PSDragnea. Nu România este criticata in UE, ci guvernantii României. La nivelul instituțiilor UE , se înțelege diferența între un Guvern rău și un popor bun.

Ce s-a întâmplat , nu doar săptămâna aceasta, ci în ultimele luni de zile în Parlamentul European, sunt palme politice pe care guvernul PSD-ALDE le primește chiar de la grupurile politice europene din care PSD și ALDE fac parte (nici PSD, nici ALDE nu au fost în stare să-și convingă grupurile politice din care fac parte să nu voteze o rezoluție împotriva guvernului PSD-ALDE)”, a declarat Cristian Bușoi pentru PSnews.ro.

Mai mult, potrivit europarlamentarului român este de părere că ”la cum se evolueaza lucrurile, curând, va trebui sa alegem între Guvernul PSD si Uniunea Europeană”.

”Parlamentul European și instituțiile europene apără Justiția din România și se manifestă împotriva brutalității cu care guvernul dă cu bastoane și gaze lacrimogene împotriva oamenilor care manifestau pașnic în piața Victoriei.

Din păcate, guvernarea PSDragnea împinge România, puțin câte puțin, înafara UE.

La cum se evoluează lucrurile, curând, va trebui sa alegem între Guvernul PSD si Uniunea Europeană”, a conchis acesta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *