Skip to content
Politică

Vine MAREA CRIZĂ economică ÎN ROMÂNIA? Rareș Bogdan, mesaj devastator: Biet popor român, ce țeapă!

Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalul Rareș Bogdan, candidatul aflat pe prima poziție pe lista PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, face un scurt comentariu după anunțul oficialului BNR Daniel Dăianu, care a afirmat recent că ”Norii se aduna în lume; economii peste tot incetinesc în condiții de tensiuni comerciale, de nivele inalte ale datoriilor publice si private in numeroase state, de mari imponderabile -intre care si efecte ale Brexit-ului”.

În acest context, fostul realizator al emisiunii ”Jocuri de putere” ține să sublinieze că o criză economică ”ne prinde cu o populație sărăcită, care nu mai poate face economii din cauza scumpirilor infernale, cu haos în mediul privat, din cauza nesiguranței legislative, cu perspectiva îngropării nivelului de trai și condamnarea încă unei generații să suporte factura incompetenței PSD”.

„Cum ne prinde pe noi criza? Vai și-amar! Cu o populație sărăcită, care nu mai poate face economii din cauza scumpirilor infernale, cu haos în mediul privat, din cauza nesiguranței legislative, cu perspectiva îngropării nivelului de trai și condamnarea încă unei generații să suporte factura incompetenței PSD (exemplu: 3 miliarde de euro împrumutate de Guvern într-o singură zi). O tanti în vârstă, care a lucrat 40 de ani la catedră, mi-a spus că a ajuns din nou să mănânce macaroane la fel de des ca înainte de 1989. Biet popor român, ce țeapă!
P.S. Aud că Dragnea a dat ca exemplu pentru creșterea nivelului de trai două mătuși ale lui Codrin Ștefănescu. Ăsta nu-și dă seama cât îi dezgustă pe români ipocrizia sa? Gabriel Predescu, un întreprizător român, care și-a făcut o mică afacere, scrie așa pe facebook:
Roșii 10.04.2019 : 7.49 lei/kg
Roșii 12.04.2018 : 4.49 lei/kg
3 lei creștere la 1 an. 75%
Kapia 10.04.2019 : 14.99 lei/kg
Kapia 03.04.2018 : 8.99 lei/kg
5 lei creștere la 1 an. 65%”, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *