Skip to content
Sport

Vine vara! Răcorește-te cu Talea!

Care este prima imagine care vă vine în minte când vă gândiți la vară? Răspunsul este, inevitabil, diferit pentru că fiecare persoană îl filtrează în funcție de propria raportare la acest anotimp.

Astfel, pentru unii vara poate însemna începutul vacanței de după scoală, pentru alții mult așteptatul concediu, iar pentru alții, pur și simplu, reprezintă un anotimp ca oricare altul. Sunt însă și persoane care fac asocieri senzoriale cu acest anotimp. Pentru unele persoane vara înseamnă un pahar răcoritor de apă rece, la umbra unei terase, cu prieteni buni alături, în timpul unei zile toride.

Apa este pe buzele tuturor vara! Atât în sens propriu, cât și figurat. Și nu numai vara! Pe lângă beneficiile pe care le are pentru sănătate, hidratarea făcând parte din procesul organismului de a funcționa, apa sau mai bine zis, obiceiul de a bea apă, este o deprindere involuntară. Este o nevoie.

Problematica pe care o pune consumul de apă face referire atât la cantitatea apei pe care o consumăm zilnic, cât și la calitatea acesteia. Ambele aspecte sunt importante, însă, cu toată poluarea specifică secolului în care trăim, accentul cade pe calitatea apei.

În acest context, vă prezentăm un produs, pentru care calitatea primează: Apa Talea.

Cu o experiență de peste 10 ani în producerea și îmbutelierea apei și investiții constante în tehnologie, Apa Talea și-a dobândit în timp un bun renume prin calitatea produselor și serviciilor oferite. Inițial producătoare doar de apă plată îmbuteliată la PET, compania și-a dezvoltat propria rețea de distribuție a apei îmbuteliate în recipienți de 19 litri, fiind în acest moment liderul serviciilor de livrare a apei în sistem watercooler din Prahova.

Compania Talea garantează o apă de cea mai bună calitate, îmbuteliată în perfecte condiții de igienă.

Vara aceasta Apa Talea este aliatul tău în zilele toride!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *