Skip to content
Sport

Vino să evadezi în cea mai mare competiție de ciclism din Estul Europei

Dacă sunteți pasionați de bicicletă sau doar în căutarea unei noi aventuri sunteți invitați să luați parte la cel mai mare maraton de ciclism cross-country din Estul Europei, Prima evadare.

Astfel, dacă sunteți adepții activităților în aer liber și ai unui stil de viață sănătos trebuie să participați la cel mai în vogă concurs de acest gen din țară, duminică, 10 mai 2015, pe traseul consacrat din pădurile din nordul Bucureștiului.

Despre ce este vorba?

Se va pleca de la Academia de Poliție din București, iar concursul se va desfășura pe drumuri de ţară, pe o distanţă de aproximativ 55 de km. Întreaga distanţă va fi marcată și prevăzută cu 13 puncte de control și patru zone de alimentare. Punctul de sosire va fi la Snagov.

Curajoșii vor fi premiați, ca în fiecare an. De menționat este că de această dată premiile vor depăși suma de 7.000 de euro. Din cele 15 categorii care vor fi organizate, primii trei câștigători vor primi premii în bani și accesorii pentru ciclism. De notat este faptul că la feminin și la categoria destinată sportivilor profesioniști vor fi premiate primele șapte locuri.

Prima Evadare vine și cu noutatea. Începând de anul acesta, o nouă categorie va lua naștere, anume categoria Familie extinsă, care, spre deosebire de cea deja existenta denumită Familie, va cuprinde un copil și o rudă a acestuia, nu neapărat un părinte.

Nici cei care nu se vor clasa pe primele locuri nu vor pleca cu mâna goală. Asta pentru că fiecare concurent care va trece linia de sosire va primi câte o medalie, un tricou, o diplomă de Finisher și o porție de mâncare.
Dacă te vei număra printre primii 500 vei primi și o medalie din metal, iar dacă te vei afla printre primii 100 de concurenți vei primi și un tricou galben, inscripționat cu Top 100.

Ridicarea kit-urilor a devenit un festival în sine, participanţii fiind aşteptaţi într-o atmosferă plăcută, cu muzică în fundal, completată de o expoziţie de accesorii şi echipamente de ciclism pentru iubitorii de biciclete.

Începând de miercuri, 6 mai ora 18:30, sunteți așteptați și anul acesta la hotelul Caro pentru a vă ridica pachetul de înscriere. Pe lângă expoziția deja binecunoscută vor fi și proiecții de film tematic, zone de relaxare cu hamace, pufuri, iarbă verde, testare de caiace pe lac, muzică și spectacol.

Dacă esti fotograf ești de asemenea invitat să faci fotografii, iar cele mai interesante vor fi premiate.

Dacă ești pregătit să te distrezi la maximum, să legi prietenii și să te bucuri de aer curat în compania amicilor, te invităm să pedalăm împreună, duminică, 10 mai 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *