Skip to content
Politică

Violență la mitinguri. Jandarmii au dat zeci de amenzi

Zeci de susţinători ai lui Klaus Iohannis din Timişoara au fost amendaţi, sâmbătă seara, de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului, informează România TV.

Mitingul de sâmbătă organizat de societatea civilă a înregistrat un episod violent, asta după ce susţinători ai lui Klaus Iohannis au ajuns la Timişoara hotărâţi să participe la acest protest.

Mai mult, un autocar inscripţionat cu imaginea lui Klaus Iohannis a dus aproximativ 70 de persoane la Timişoara pentru a participa la acest miting. Un grup de tineri a reacţionat violent şi i-a înjurat pe jurnalişti atunci când aceştia şi-au facut simţită prezenţa în Piaţa Operei din Timişoara.

De asemenea, unul dintre protestatari a lovit camera de filmat şi a adresat injurii jurnaliştilor prezenţi la faţa locului.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele. Acest agresor s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, în timp ce reprezentanţii jandarmeriei au dat zeci de amenzi pentru folosirea limbajului vulgar la acest protest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *