Skip to content
Politică

Violență la mitinguri. Jandarmii au dat zeci de amenzi

" "

Zeci de susţinători ai lui Klaus Iohannis din Timişoara au fost amendaţi, sâmbătă seara, de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului, informează România TV.

Mitingul de sâmbătă organizat de societatea civilă a înregistrat un episod violent, asta după ce susţinători ai lui Klaus Iohannis au ajuns la Timişoara hotărâţi să participe la acest protest.

" "
" "

Mai mult, un autocar inscripţionat cu imaginea lui Klaus Iohannis a dus aproximativ 70 de persoane la Timişoara pentru a participa la acest miting. Un grup de tineri a reacţionat violent şi i-a înjurat pe jurnalişti atunci când aceştia şi-au facut simţită prezenţa în Piaţa Operei din Timişoara.

De asemenea, unul dintre protestatari a lovit camera de filmat şi a adresat injurii jurnaliştilor prezenţi la faţa locului.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele. Acest agresor s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, în timp ce reprezentanţii jandarmeriei au dat zeci de amenzi pentru folosirea limbajului vulgar la acest protest.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *