Skip to content
Politică

Violeta Alexandru a găsit o posibilă cauză a eșecului din București la europarlamentare: O problemă a PNL a fost eticheta de blat cu PSD

Inquam Photos / George Călin
" "

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a declarat, marți, că pentru partidul său a fost o problemă „eticheta de blat cu PSD”. Ea a subliniat că dorește recredibilizarea PNL.

„O problemă a PNL a fost eticheta de blat cu PSD. Schimbările vor fi mai profunde. Nu sunt doar preşedinţi noi la sectoare. Eu sunt un om care vrea să construiască, care vrea recredibilizarea PNL. Nu pot să plec de la premisa că scopul unor colegi e să vâneze orice fel de lucru care serveşte un interes de grup. Plec de la premisa că toţi colegii mei vor veni în acastă construcţie. Îi voi asculta pe toţi colegii mei. Nu plec cu gândul răzbunării, ci pe o dorinţă de colaborare. Daţi-mi voie ca azi, ca om de echipă, să spun că nimeni va fi lăsat afară. Lucrăm cu gândul la întărirea spiritului de echipă. Dacă suntem oameni serioşi, dacă suntem coerenţi în modul cum facem opoziţie, dacă suntem consecvenţi, dacă coborăm între oameni şi vorbim cu bucureştenii, ne acceptăm greşelile, vom face o treabă bună”, a declarat Violeta Alexandru la adevarul.ro.

" "
" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *