Skip to content
Politică

Violeta Alexandru a răbufnit: Am fost tranşată în cam două ore. PNL pare că are alte priorităţi

Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatul Violeta Alexandru a anunţat, luni, în plen, că s-a dezafiliat de la grupul PNL pentru că nu se mai regăseşte în priorităţile partidului din acest moment, arătând că a trebuit să insiste în şedinţa de grup pentru discutarea proiectului privind certificatul verde COVID, iar problema pensiilor speciale nu s-a abordat niciodată.

Cererea mea a fost depusă miercuri pentru dezafiliere de la grupul PNL începând de vineri. Vă informez că am fost tranşată la două ore după ce am depus-o, deşi solicitarea mea era să intre în vigoare de vineri tocmai pentru a vedea în ce măsură în grupul parlamentar PNL există o disponibilitate la dialog şi pentru a căuta împreună soluţii la ceea ce le-am propus românilor.

Am fost tranşată în cam două ore. Acum nu ştiu ce satisfacţie aduce acest lucru PNL, nu este despre mine ceea ce s-a întâmplat, este, de fapt, un semnal pe care PNL îl dă faţă de nişte oameni care au înţeles ca din prima zi din care s-au înscris în politică să se dedice trup şi suflet pentru ceea ce aveau de făcut„, a afirmat Violeta Alexandru.

Potrivit Agerpres, ea a spus că nu are nimic să-şi reproşeze în privinţa contribuţiei aduse echipei liberale. „Mă mir în schimb ce satisfacţie are PNL să se lupte cu Violeta Alexandru. Dacă aceasta este miza lui Florin Roman, pentru că pe Gabriel Andronache nu-l cred genul de om care să facă aceste gesturi, înseamnă că a uitat colegul meu care sunt cei cu care trebuie să ne luptăm şi aceia sunt cei din PSD, asta este ceea ce am spus alegătorilor noştri, asta trebuie să se întâmple„, a adăugat Alexandru.

Totodată, ea a menţionat că a făcut acest gest pentru că îi poartă un respect imens lui Ludovic Orban. „Activitatea parlamentară nu este doar o activitate tehnică pe care eu intenţionez să mi-o fac cu toată seriozitatea, este şi o activitate politică. Preşedintele Orban are experienţa şi flerul necesar pentru a vedea unde anume se greşeşte şi pentru a atrage atenţia asupra greşelilor ce s-au făcut în relaţia cu PNL„, a adăugat Violeta Alexandru.

În opinia sa, PNL pare că are alte priorităţi, iar alegătorii de dreapta nu mai au o voce coerentă în Parlament. „Al doilea motiv pentru care am luat această decizia este maniera cum văd în grupul parlamentar priorităţile PNL. A trebuit să insist ca legea privind certificatul verde să fie pe ordinea de zi a grupului nostru şi să discutăm. PNL pare că are alte priorităţi, nu am discutat nimic despre pensiile speciale de când suntem la putere, dar nimic, nu am discutat nimic despre reforma administraţiei, despre o administraţie suplă.

Despre aceste lucruri nu am discutat, pare că avem alte priorităţi. Din această perspectivă cred că ne aflăm într-un real pericol pe care preşedintele Orban l-a sesizat: alegătorii noştri de dreapta, oamenii liberi, care îşi văd de treabă, care au afacere făcută în mod cinstit nu mai au în acest moment o voce coerentă în Parlament, dat fiind priorităţile pe care le-am văzut la PNL. Unde şi-a găsit PNL speranţa pentru reformare? Nu la USR, ci la PSD, ne spune liderul PNL de astăzi„, a adăugat Alexandru.

1 comentariu la “Violeta Alexandru a răbufnit: Am fost tranşată în cam două ore. PNL pare că are alte priorităţi

  1. Doamna Alexandru,succes in politica curata,cea in care functiile pe bsni publici nu sunt importante,ci respectul pentru cei ce te-au votat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *