Skip to content
Societate

Violeta Alexandru: PSD s-ar bucura să eșuăm. În cinismul lor, se bucură politic dacă PNL greșește

Facebook/Guvernul Romaniei

România are, conform REVISAL, cu 15.000 de angajați activi mai mult decât avea la începutul anului 2020, a precizat Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Demnitarul a avut un mesaj și pentru cei din PSD, despre care spune că, „în cinismul lor, se bucură politic dacă PNL greșește, uitând că acest lucru înseamnă, fiind la guvernare, faptul că nu ajunge sprijinul la români”.

Aş vrea să le spun tuturor celor care mint despre milionul de şomeri, tuturor celor care s-ar bucura, vă spun direct, mă refer la PSD, s-ar bucura să eşuăm. În cinismul lor, se bucură politic dacă PNL greşeşte, uitând că acest lucru înseamnă, fiind la guvernare, faptul că nu ajunge sprijinul la români. Scopul lor este să tragă frâna de mână şi pentru ţară, şi pentru ceea ce face fiecare ministru liberal. Plăcerea lor este să nu ne descurcăm, ca sprijinul să nu ajungă la dumneavoastră”, a afirmat Violeta Alexandru, miercuri, la prezentarea bilanţului la un an de mandat, potrivit News.ro.

Violeta Alexandru precizat că Ministerul Muncii s-a mobilizat și a făcut „un volum imens de plăți” pentru angajați și angajatori în perioada crizei sanitare. Ea a subliniat că Guvernul „trage cât este omeneşte posibil ca să poată face de aşa manieră încât sprijinul să ajungă la români”, adăugând că Executivul a luat măsuri concrete „care arată rezultate, nu promisiuni, nu angajamente fără fundament”.

La finalul acestui an, sunt cu capul sus în faţa oricărei persoane din PSD sau din altă parte care vrea să scoată evidenţă că nu s-a muncit”, a mai declarat Violeta Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *