Skip to content
Sport

Violonistul André Rieu, din nou la Bucureşti. Când îl poţi revedea

Îndrăgitul violonist André Rieu va veni din nou în ţara noastră, la Bucureşti, după ce a declarat cât de apropiat s-a simţit de publicul românesc, la concertele din această vară. Astfel, muzicianul va reveni, vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00 in foaierul Grand Cinema & More si va oferi autografe pe exemplarul DVD-ului André Rieu – Live in Bucuresti. Toate veniturile realizate in urma vanzarii acestui dvd vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

Apropierea lui Rieu fata de fanii din Romania s-a simtit cu atat mai mult in momentele dificile. André Rieu nu a ramas indiferent in urma tragediei de la Colectiv, deplasandu-se la Bucuresti, special, pentru a aduce un omagiu si, de asemenea, pentru a veni in sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis sa doneze familiilor indurerate, intreg profitul rezultat in urma vanzarii DVD-ului concertului de la Bucuresti.

Vineri, 27 noiembrie, violonistul André Rieu revine la Bucuresti pentru lansarea oficiala a DVD-ului ”Live in Bucuresti”. Evenimentul de lansare se va desfasura in foaierul Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi asteptati primii cumparatori ai noului DVD. Toti cei prezenti vor putea cumpara primele exemplare ale dvd-ului si vor putea obtine un autograf, semnat chiar de André Rieu, informează tabu.realitatea.net.

Incepand de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul ANDRÉ RIEU ”LIVE IN BUCURESTI” va fi disponibil într-un lanţ de supermarketuri si va putea fi achizitionat la pretul de 49, 90 lei.

Sub indemnul ”Vezi, asculti, ajuti #Colectiv”, toate veniturile incasate in urma vanzarii acestui DVD vor fi directionate catre familiile victimelor din clubul Colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *