Skip to content
Politică

În familia Cataramă-Alberts doar soția are noroc. Candidatura lui Viorel Cataramă la Primărie a fost invalidată

Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Omul de afaceri Viorel Cataramă anunţă că Biroul Electoral i-a invalidat candidatura la Primărie şi că va contesta decizia în instanţă.

În schimb, candidatura soției lui Viorel Cataramă, Adina Alberts (susţinută de Pro România), pentru Primăria Sectorului 1 a fost validată.

Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale Bucureşti a luat o decizie ilegală: a invalidat candidaturile Mişcării Patrioţilor Români (MPR) la Consiliul General respectiv la Primăria Capitalei”, scrie Cataramă pe Facebook.

El anunţă că decizia va fi atacată în instanţă.

Rog pe toţi membrii şi simpatizanţii noştri să aibă încredere în justiţie. Să avem credinţă că un astfel de abuz va fi sancţionat ca atare!”, conchide el.

Într-o intervenţie la Antena 3, el a precizat că este vorba despre aproximativ 80 de semnături de susţinere a candidaturii care nu au fost considerate valabile.

Cataramă a avut probleme cu semnăturile şi la alegerile prezidenţiale, când Biroul Electoral Central anunţa că ”s-a constatat că un număr semnificativ de semnături prezentate ca aparţinând unor persoane diferite prezintă elemente de similitudine evidentă de natură a influenţa îndeplinirea condiţiei legale referitoare la numărul minim de susţinători de 200.000”.

La prezidenţiale, Cataramă a obţinut 0,53% din voturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *