Skip to content
Politică

Viorel Cataramă îl desființează pe Crin Antonescu: Este foarte rău că revine! EXCLUSIV

Fostul preşedinte al Partidului Național Liberal (PNL) Crin Antonescu anunţă că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu liberalul Viorel Cataramă pentru a comenta revenirea lui Crin Antonescu pe scena politică. Acesta a semnalat că este foarte rău că revine din mai multe perspective. Prima pe care o identifică Viorel Cataramă este că fostul președinte PNL nu s-a ținut de cuvânt în condițiile în care „a declarat de nenumărate ori că se retrage din viața publică”. Mai mult, revenirea lui Crin Antonescu ar reprezenta o descurajare pentru cei care muncesc în PNL deoarece cineva care nu a mai făcut nimic vine în ultimul moment pentru a ocupa o funcție bine-plătită. De asemenea, Viorel Cataramă atrage atenția că PNL nu va avea ce câștigat ca imagine din cauza trecutului USL-ist al lui Crin Antonescu.

„Este foarte rău că revine. A declarat de nenumărate ori că se retrage din viața publică și bineînțeles că se demonstrează că au fost declarații false. 

Se pune întrebarea: cei care muncesc în PNL cu ce se aleg dacă unii care nu fac nimic vin în ultimul moment să ocupe funcții bine-plătite?

Nu cred că domnul Antonescu este în măsură să crească imaginea partidului după istoria USL-ului și tot ce a făcut” a declarat Viorel Cataramă pentru PSnews.ro.

2 comentarii la “Viorel Cataramă îl desființează pe Crin Antonescu: Este foarte rău că revine! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *