Viorel Focșa, dat afară din AUR după ce și-a bătut soția, s-a întors în grupul parlamentar al partidului

Viorel Focșa
Sursa foto: CTnews.ro

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa, exclus din partid în urmă cu câteva luni, după ce și-a bătut soția, s-a alăturat din nou grupului parlamentar AUR. Acesta a recunoscut la începutul anului că și-a agresat partenera, justificând că este vina ei că a bătut-o, deoarece ar fi fost geloasă și îi reproșa că dă „like” pe Facebook altor femei.

Focșa spunea la acel moment că „incidentul a fost generat de soție prin gelozie extremă” și că el nu verifică „ce poze au acele doamne sau fete prin profil, unele fiind mai sumar îmbrăcate”. Cu toate că AUR i-a cerut atunci să îşi „respecte angajamentul asumat” şi să renunţe la mandatul de parlamentar, Focșa nu a dat curs solicitării, iar partidul a trecut peste momentul de violență conjugală și a acceptat ca acesta să revină în grupul parlamentar.

„Începând de astăzi voi fi membru în Forţa Identităţii Naţionale şi voi fi parte din grupul AUR”, a anunţat Focşa luni, în plen.

„Biroul Național de Conducere al AUR a decis să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic. Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă. Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar”, se preciza într-un comunicat AUR dat publicității în luna ianuarie.

 

Сiteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: