Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă, mesaj pentru Opoziție după rezultatul moțiunii de cenzură: Nu au reușit să arate decât amatorism

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a mulțumit, marți seară, printr-un mesaj publicat pe pagina de facebook, tuturor colegilor care au votat împotriva moțiunii de cenzură.  De altfel, prim-ministrul a făcut referire și la Opoziție despre care a spus că ”nu au reușit să arate decât amatorism și lipsă de seriozitate și pregătire”.

”Mulțumesc colegilor de partid și partenerilor din alianța de guvernare pentru susținerea arătată astăzi. Este încă o dovadă clară a unității formațiunilor care compun acest guvern și a determinării noastre de a ne continua programul asumat.

Colegii din opoziție nu au reușit să arate decât amatorism și lipsă de seriozitate și pregătire. Îi îndemn încă o dată să reflecteze la semnificația votului de la ultimele alegeri și să nu o altereze în propriul interes, unul politic și de imagine. România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, nu de joaca de-a da jos guverne, fără un program, fără o echipă și fără pic de viziune pentru construcție și viitor”, a scris Viorica Dăncilă pe facebook.

Reacția premierului vine în contextul în care Opoziţia nu a reuşit să strângă, marți, cele 233 de voturi necesare pentru demiterea Guvernului. Doar 200 de parlamentari și-au manifestat votul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *