Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă, mulțumiri după Congresul PSD: ‘Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniți și de hotărâți să câștigăm aceste alegeri’

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a validat-o, sâmbătă, în Congres, pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidențiale. Ea mulțumește colegilor pentru susținerea manifestată „atât de frumos și de energic” astăzi, adăugând că au arătat tuturor cât sunt de uniți și de hotărâți să câștige alegerile din toamnă.

„Mulțumesc colegilor pentru susținerea manifestată atât de frumos și de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniți și de hotărâți să câștigăm aceste alegeri!

Am arătat că ne înțelegem misiunea și că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim.

Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credință nestrămutată în destinul acestei țări, în oameni, în dorința fiecăruia de a trăi mai bine aici, în țara lui!”, scrie Dăncilă pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *