Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă, noi informații din delegația Parlamentului European în Oman

youtube.com

Europarlamentarul Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a revenit asupra delegației în care se află în Sultanatul Oman, alături de alți membri ai Parlamentului European.

Astfel, Viorica Dăncilă anunță, într-o postare de pe pagina personală de Facebook, că delegația a ajuns joi în orașul Duqm, oraș petrolier important din statul în care se află și care a cunoscut o dezvoltare puternică în ultimii ani. De asemenea, spune europarlamentarul, cel mai mare și mai modern șantier de reparații navale din lume se află în acest oraș.

Mai mult decât atât, au avut ocazia de a fi întâmpinați de Excelenta Sa Yahya Bin Said Bin Abdullah Al-Jabri, deținătorul unor funcții cheie în principalele sectoare financiare și de afaceri ale Sultanatului Oman.

Redăm postarea publicată de Viorica Dăncilă:

”Delegatia Parlamentului European a ajuns astazi in orasul Duqm, un loc care a cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultimii ani si a reusit sa obtina performanta de a deveni un important oras petrolier industrial, imbunatatindu-si astfel ramura turistica cu ajutorul Companiei de dezvoltare a turismului din Sultanatul Oman. Orasul Duqm detine, de asemenea, unul dintre cele mai mari si mai moderne santiere de reparatii navale din lume, Compania Oman Drydock.
Acolo am avut placerea de a fi intampinati de catre Excelenta Sa Yahya Bin Said Bin Abdullah Al-Jabri, care detine functii cheie in principalele sectoare financiare si de afaceri ale Sultanatului Oman.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *