Skip to content
Politică Societate

Viorica Dăncilă nu mai e așa sigură că nu era vizată de propunerea „fără proști în funcții publice” a colegului Manda: „Nu știu dacă era vorba sau nu despre mine”

Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă nu mai este la fel de sigură că eurodeputatul Claudiu Manda nu se referea la ea atunci când a zis că PSD nu va mai promova „proști în funcții publice”. Deși inițial fostul premier a spus că poziția nu a avut „absolut nicio legătură cu ea”, acum a revenit asupra afirmației și a explicat că „nu știe dacă era vorba sau nu” despre ea.

Am avut o discuție și cu doamna Vasilescu și cu dl Ciolacu. M-au asigurat că nu era vorba despre mine. Nu știu dacă era vorba sau nu despre mine. Dar lumea judecă după cei care fac astfel de atacuri. Avem nevoie de unitate în cadrul PSD. Cred că aceasta ar trebui să fie atitudinea fiecărui coleg. Dacă de fiecare dată încercăm să lovim în cei care au fost președinți ai partidului, pentru a se apropia de conducerea partidului, nu cred că e o abordare corectă”, a precizat Viorica Dăncilă, citată de b1.ro.

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat, în 9 ianuarie, că, la congresul partidului din februarie, social-democrații trebuie să stabilească să nu mai susțină proști în funcții publice.

Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda – am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu – nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern… În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, spunea Viorica Dăncilă, după poziția lui Manda.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *