Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă nu ştie de existenţa “statului paralel”

" "

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, marţi, după şedinţa Comitetului Executiv, dacă ea crede în statul paralel şi a spus că ea nu a vorbit niciodată despre statul paralel. ”Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, după şedinţa Comitetului Executiv, dacă crede în statul paralel şi a răspuns: ”Nu vreau, nu vreau să discut despre statul paralel”.

Când i s-a atras atenţia că de trei ani de zile se discută doar despre statul paralel, Dăncilă a declarat: ”Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru. Eu gândiţi-vă că am fost nouă ani plecată din România! Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situaţii”.

Premierul a afirmat că îşi doreşte să se concentreze pe alte proiecte.

Pentru mine obiectivul principal acum este cum ne vomce vom face de acum încolo şi cum putem să acţionăm pe perioada următoare, fără ca să avem în prim plan justiţia”, a mai spus Dăncilă, conform News.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a exclus marţi orice colaborare cu Anca Alexandrescu, consilierul său onorific pe comunicare, şi a spus că miercuri o va elibera din funcţie, urmând să ia o decizie în curând şi pentru Darius Vâlcov.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă Darius Vâlcov, Anca Alexandrrescu sunt oameni cu care mai poate colabora, replica ei fiind: „Cu Anca Alexandrescu exclus. După cum ştiţi, este consilierul onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului-ministru, mâine o voi  elibera din funcţie. Şi la partid la fel„.

Dăncilă a anunţat că va  lua o decizie în curând şi legată de Darius Vâlcov.

Premierul Viorica Dăncilă confirma în 3 maii plecarea Ancăi Alexandrescu, care era consilier onorific,  de la Guvern, spunând că în campanie electorală este importantă comunicarea de partid, şi a negat existenţa unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.

Nu este niciun conflict între mine şi liderul PSD, absolut niciun  conflict. Discutăm, am discutat chiar şi ieri cu domnul preşedinte, nu este un conflict, suntem în campanie electorală şi cred că este foarte bine să avem o bună comunicare de partid. De la Guvern deja noi trimitem către partid toate actele necesare, tot ceea ce ni se solicită referitor la programul de guvernare şi cred că trebuie să intensificăm comunicarea pe partid care şi acum este o comunicare bună (…) dar cred că în campanie electorală întotdeauna trebuie să întărim…”, a susţinut Dăncilă în 3 mai.

Întrebată despre motivele plecării consilierului său executiv Anca Alexandrescu de la Guvern, Dăncilă a spus că aceasta se ocupă de comunicarea de partid, argumentând că în campanie electorală „orice partid trebuie să-şi folosească cât mai bine toate instrumentele pentru a avea un rezultat cît mai bun”.

Anca Alexandrescu a preluat funcţia de consilier onorific în 1 februarie 2018.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *