Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă: Partidele din opoziţie nu par a fi în stare să se înţeleagă nici măcar pe moţiunea de cenzură

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că orice partid care vrea să ajungă la guvernare cu bune intenţii nu ar trebui să se teamă să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor, dar a trecut „încă o zi de indiferenţă şi dispreţ pentru ce ar trebui să fie o asumare fermă că vor continua măsurile pentru creşterea nivelului de trai”. „Şi totuşi, partidele din opoziţie nu sunt în stare să îşi asume acest angajament de bun-simţ, aşa cum nu par a fi în stare să se înţeleagă nici măcar pe moţiunea de cenzură cu care ne tot ameninţă”, susţine Dăncilă, potrivit News.ro.

„A mai trecut o zi fără vreun semn din partea partidelor de opoziţie în ceea ce priveşte Pactul pentru bunăstarea românilor, încă o zi de indiferenţă şi dispreţ pentru ce ar trebui să fie o asumare fermă că vor continua măsurile pentru creşterea nivelului de trai. Orice partid care vrea să ajungă la guvernare cu bune intenţii nu ar trebui să se teamă să semneze pactul. Şi totuşi, partidele din opoziţie nu sunt în stare să îşi asume acest angajament de bun-simţ, aşa cum nu par a fi în stare să se înţeleagă nici măcar pe moţiunea de cenzură cu care ne tot ameninţă”, afirmă Dăncilă, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că aşteaptă în continuare să vadă că pactul este semnat.

„Aşteptăm în continuare, împreună cu toţi românii care nu mai vor să retrăiască perioada tăierilor şi a austerităţii, să vedem pactul pentru bunăstare semnat înainte de toate aceste trocuri şi negocieri politice. Iar dacă într-un final vor reuşi să se înţeleagă, îi aşteptăm de data aceasta la depunerea moţiunii şi cu un program şi o echipă guvernamentală”, spune Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *