Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă, prima reacție la afirmațiile lui Dan Barna. Liderul USR îi imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa

Viorica Dăncilă susține că „la asemenea lucruri” nici nu poate să dea „un răspuns”, după ce Dan Barna a reclamat că Departamentul pentru Lupta Antifraudă, care a deschis o anchetă în care este implicată firma sa, ar fi subordonată politic primului-ministru, scrie B1.

„Vai! Aşa ceva!? La asemenea lucruri nici nu pot să dau un răspuns. În nicin caz nu am făcut sau o să fac aşa ceva. Dimpotrivă, le-am urat tuturor candidaţilor succes. Nu am fost niciodată adepta unor astfel de măsuri, cu atât mai puţin să fac eu aşa ceva„, a declarat Dăncilă.

Așadar, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale din noiembrie, a declarat, vineri, după ce Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF) a pornit o anchetă privind proiectele cu fonduri europene derulate de acesta, că vrea ca verificarea să fie făcută de o instituție care nu e subordonată politic Vioricăi Dăncilă.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *