Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă rămâne în fruntea Executivului. Primarul Aradului: Așteptăm votul cetățenilor!

specialarad.ro

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în exclusivitate pentru PSnews.ro, a vorbit despre eșecul moțiunii de cenzură depusă de Opoziție. Amintim că moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a picat în Parlament, demersul Opoziţiei nereuşind să strângă numărul necesar de voturi, şi anume, 233. Pentru moţiunea de cenzură au votat doar 161 dintre senatori şi deputaţi.

”Nu este vorba despre un eșec. Moțiunile de cenzură sunt instrumente care să arăți, în special față de cetățeni, modul în care vezi tu guvernarea și modul în care ai guverna tu. Cifrele, la o moțiune de cenzură, vorbesc mai mult decât altceva. Nimeni din PSD nu vrea să rupă guvernarea.

Nu ai cum să reproșezi ceva niciunui om din opoziție. Dacă ai ceva de reproșat, nu doar noi politicienii, în special cetățenii, reproșul este că sunt foarte multe slugi pentru Dragnea. Dacă în PSD nu există o dorință de schimbare, așteptăm atunci votul cetățenilor să se schimbe pentru că nu poți să realizezi o moțiune de cenzură decât dacă cineva din interior spune ”Mulțumesc, domnule Dragnea”, a declarat primarul pentru PSNews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *