Skip to content
Politică

Viorica Dăncilă şi Codrin Ştefănescu, discuţie între patru ochi: Trebuie să ne unim cu toţii forţele

Inquam Photos / Octav Ganea

După luni de zile în care a atacat-o în numeroase rânduri pe Viorica Dăncilă, Codrin Ştefănescu anunţă marea împăcare cu premierul, în urma unei discuţii între patru ochi.

„Astazi m-am intalnit cu Viorica Dancila. Am discutat cu presedintele PSD despre situatia partidului. Despre tradari, tradatori si complicitati. Am analizat impreuna care sunt adversarii PSD si care sunt posibilii aliati. Si am inteles amandoi ca suntem inconjurati de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule. Fiecare dintre acestia dorind sa rupa PSD in bucatele. Sunt chiar ajutati sa faca asta. A fost o discutie intre patru ochi in care s-au tras multe concluzii. Cea mai importanta este aceea ca trebuie sa ne unim cu totii fortele. Acum, la greu!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Decizia fostului secretar general al PSD vine la o zi după ce SUA l-au interzis pe Liviu Dragnea pe teritoriul lor. Ştefănescu a susţinut în ultima perioadă că Dragnea este condamnat politic. După condamnarea lui Dragnea, Ştefănescu a fost înlăturat din fruntea PSD. Acesta a declarat chiar că în PSD ar exista o listă neagră cu persoane indezirabile. În replică, Dăncilă a declarat că Ştefănescu şi-a ratat cariera de scenarist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *