Skip to content
Politică

Virgil Popescu demontează principalul mit legat de Cioloș și PNL: Cea mai mare manipulare!

facebook.com

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu demontează principalul mit legat de fostul prim-ministru Dacian Cioloș și de Partidul Național Liberal.

Într-un articol publicat luni pe blog, deputatul denunță „cea mai mare manipulare pe care încearcă unii să o croșeteze în jurul PNL”: aceea potrivit căreia ex-premierul ar urma să devină președintele formațiunii politice, indiferent de votul exprimat la Congresul liberalilor programat pentru 17 iunie.

Virgil Popescu dă asigurări că Dacian Cioloș „a avut deschise porțile PNL, la vremea lui” și le are și în prezent, cu condiția „să o ia de la talpa partidului, parcurgând etapele pe care fiecare lider liberal le-a parcurs la vremea sa”.

„De când PNL a anunțat deschiderea lucrărilor de organizare a Congresului, o serie de lideri și-au anunțat deschis sau voalat intenția de a candida pentru funcția supremă în conducerea partidului. Indiferent de preferințele noastre, un lucru îi unește pe toți: sunt liberali cu experiență în interiorul organizației, oameni care de-a lungul timpului și-au asumat bătălii grele pentru PNL.

Cea mai mare manipulare pe care încearcă unii să o croșeteze în jurul PNL este dată de țesătura de idei conform căreia partidul este incapabil să își găsească un lider ce provine din structurile proprii și cum că ar fi nevoit să apeleze la o soluție de import. Mai pe șleau vorbind — se induce ideea cum că Dacian Cioloș ar fi viitorul președinte al partidului, indiferent de voința și votul delegaților la Congres.

Nimic mai fals ! Nimic mai manipulator și mai încărcat de rea voință !

Dacian Cioloș — un lider absolut respectabil, de altfel — a avut deschise porțile PNL, la vremea lui. Le are și acum: dacă își dorește o carieră în structurile PNL, în care să o ia de la talpa partidului, parcurgând etapele pe care fiecare lider liberal le-a parcurs la vremea sa. Dar toți cei care vehiculează ideea conform căreia Dacian Cioloș sau alt lider din exteriorul partidului ar putea prelua din vară președinția PNL, ar trebui să înțeleagă că liberalii nu sunt o ofrandă servită pe templul nimănui, subliniază Popescu.

Citiți AICI întregul material semnat de Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *