Skip to content
Politică

Virgil Popescu denunță o imensă țeapă PSD-ALDE pentru primari: Îndrăznește să crezi în dezastru!

facebook.com

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu denunță o imensă țeapă marca PSD-ALDE împotriva primarilor (inclusiv a celor din partidele aflate la guvernare).

Într-un articol publicat luni pe blog (și intitulat „Îndrăznește să crezi în dezastru! PSD și-a lăsat primarii cu buzunarele goale”), deputatul de Mehedinți susține că „PSD își ignoră propriii primari (tăindu-le fondurile cu prilejul măreței «revoluții fiscale»)” – ceea ce, în opinia vicepreședintelui Comisiei de Industrii din Camera Deputaților, este „prostie în stare pură. O prostie atât de groasă, încât aproape că poți să o atingi și să spui: «Asta i-a născut mintea lui Liviu Dragnea!»”

" "
" "

„După cum probabil știți, odată cu „revoluția fiscală” lansată de către minunăția de ministru al Finanțelor Ionuț Mișa, impozitul pe venit se diminuează de la 16% 10%. Problema este că banii din acest impozit ajung în vistieriile administrațiilor locale, vistierii care astfel se văd văduvite de importante sume, cu care aleșii locali ar putea derula nenumărate proiecte pentru comunitățile lor, INDIFERENT de partidul din care fac parte.

Țin să vă amintesc că noi, cei de la PNL, am depus un amendament prin care 100% din impozitul pe venit să fie alocat comunităților locale. PSD și ALDE au susținut prin vot acest amendament în Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților, dar l-au respins la votul din plen, la diferență de 12 voturi, utilizând o DIVERSIUNE: scamatorul politic Călin Popescu-Tăriceanu a convocat ședință la Senat în timpul ședinței comune. Senatorii PNL au plecat la această ședință, iar lucările plenului comun au continuat cu votul pe amendamente, dar numai cu deputații în sală. Ei bine, bomboana de pe colivă a venit atunci când senatorii PNL au ajuns la Senat: același Tăriceanu a ANULAT ședința. Așa lipsă de bun-simț mai rar!” detaliază Popescu (sublinierile îi aparțin).

Citiți AICI întregul material.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *