Skip to content
Politică

Virgil Popescu descifrează numirea lui Grindeanu la ANCOM: O înțelegere PSD-istă! EXCLUSIV

facebook.com

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu a acordat marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat numirea fostului premier Sorin Grindeanu în fruntea ANCOM.

Amintim că fostul premier a fost votat marti, de plenul reunit al Parlamentului, cu 270 de voturi „pentru” şi 117 „împotrivă”, in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Citiți și UPDATE Undă verde pentru propulsarea lui Grindeanu la ANCOM

În acest context, vicepreședintele PNL Virgil Popescu a adăugat că numirea lui Grindeanu în fruntea ANCOM este rezultatul ”bunăvoinței” PSD față de acesta, ”ca să nu spună lucruri pe care ar putea să le spună”. 

”Părerea mea este că PSD îi arată bunăvoință domnului Grindeanu ca să nu spună lucruri pe care ar putea să le spună. Pentru că dacă nu a fost bun, a fost trădător, a fost împroșcat cu noroi când era prim-ministru și se ținea cu lanțurile de funcție, e prea de tot acum să zici că acum e bun, doar așa că e un bun specialist. Acum, dintr-o dată, domnul Grindeanu este foarte bun prieten cu Liviu Dragnea. Este un troc, o înțelegere PSD-istă. I-au dat o sinecură foarte bine plătită”, a declarat Virgil Popescu pentru PSNEWS.RO.

”Nu prea știu cât de multe cunoaște domnul Grindeanu despre comunicații, dar am mai avut o experiență nefericită cu cel dinainte. ANCOM este o autoritate foarte importantă a statului român, nu poți să îți permiți să te joci cu ea, să faci experimente. Dacă mă iau după ce spune PSD-ul, Grindeanu a picat examenul pe program de guvernare a PSD cât a fost prim-ministru”, a mai adăugat Virgil Popescu.

Mai mult, Virgil Popescu a mai susținut că ”decât să aibă bătăi de cap cu ce ar mai putea declara Grindeanu”, social-democrații ”s-au gândit că e mai bine să-i ofere o recompensă”

”Sunt convins. Se știu multe unii despre alții și s-au gândit că e mai bine să-i ofere o recompensă domnului Grindeanu decât să mai aibă bătăi de cap cu ce ar mai putea declara că vedeți că și așa are bătăi de cap cu ce declară prietenul domnului Grindeanu, Victor Ponta”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *